Jedna od najlepših glumica svih vremena o ulozi u Kusturičinom filmu “Na mlečnom putu”, ali i o privatnom životu. “Da, muškarac…”, kaže ona.Monika Beluči je srećna i zaljubljena u svojoj 53. godini.

“Da, muškarac u mom životu, ali to je sve što ću vam reći”, izjavila je za magazin “Pari mač” (Paris Match).

Jedna od najzanosnijih žena u kinematografiji svih vremena nedavno je bila gost Srbije. Radila je na filmu “Na mlečnom putu”, zajedno sa Emirom Kusturicom, koji joj je kaže, promenio život.

Igrala je Monika u raznim filmovima, bila je i deo serijala o agentu 007, ali je Kusturica od nje zahtevao nešto što do sada nije radila. Pre svega, da “propriča” na srpskom jeziku, da se kupa u ledenoj vodi, da se suoči sa zmijom…

“Sa njim sa našla hrabrost koju nikada do sada nisam imala, ali moram da kažem da je rad sa njim izuzetno naporan, jer je zahtevan”, rekla je u intervjuu za italijansku “La Stampu”.

Dodala je i ovo:

“Ovo je, sasvim sigurno, najzrelija uloga u mojoj karijeri, iskustvo koje neću zaboraviti”.I da se vratimo početku, odnosno ljubavi koja je čini srećnom.

“Da, muškarac u mom životu, ali to je tajna. Ništa vam više neću otkriti. I ranije sam bila voljena, ali nisam uvek bila spremna da primam tu ljubav. Posle dužeg vremena našla sam snage i interesovanje. Rekla da sam u novoj fazi života”, kaže 52-godišnja Monika Beluči.

Vezane objave