Ženi se ugasio automobil na semaforu. je to iznerviralo, pa je udario u njen auto

JAGODINA – Predrag M. (48), šef obezbeđenja Prekršajnog suda u Jagodini, uhapšen je posle incidenta u Jagodini kada je, kako se sumnja, svojim automobilom namerno udario u vozilo u kom je bila trudnica Sanja Jeremić (34), koja je posle dva dana, najverovatnije usled pretrpljenog stresa, doživela spontani pobačaj.

Kako saznajemo, incident se dogodio 29. maja u popodnevnim satima na raskrsnici ulica Kneza Lazara i Kneza Milete kada je Sanji, koja je tada bila u trećem mesecu trudnoće, kod semafora stao automobil zbog kvara.

To je, međutim, iznerviralo Predraga, koji je išao iza nje u „sitroenu“, a onda je usledio haos.

je počeo da svira i da viče na Sanju. je nekako prošao pored nje i nastavio da je psuje, ali je onda stao ispred i puta svojim autom vozeći u rikverc udario Sanjin automobil. S njom je bila i njena prijateljica, koja je pokušala da smiri bahatog vozača, ali u tome nije uspela.

Sanja je zbog svega doživela ozbiljan stres, intervenisala je i Hitna pomoć, a dva dana kasnije izgubila je bebu jer je doživela spontani pobačaj – kazao je izvor za medije.

Policija je ubrzo posle incidenta privela Predraga M., protiv kog je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja. Nezvanično, s njim u vozilu se u trenutku incidenta nalazio i zamenik tužioca, koji je bezuspešno pokušavao da ga urazumi.

Kurir / E. K.

Vezane objave