Pre mesec im je isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Zbog hladnoće priključili su se nekom žicom, koju je vetar otkačio pa su i majka i sin nastradali od strujnog udara

ALEKSINAC – M.M. (46) i njen šesnaestogodišnji sin D.M. poginuli su od strujnog udara, kada je na njihovu kuću u aleksinačkom selu Glogovica pala žica pod naponom. Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče, a majka je stradala prilikom pokušaja da pomogne sinu. Ranko Filipović iz susednog sela Lužane kaže da je dobro poznavao porodicu koju je zadesila nesvakidašnja tragedija.

– U toj kuži su živeli muž žena, njihov sin i još dve kćeri. Pre mesec im je isključena struja, jer nisu imali para da plaćaju račune. Zbog hladnoće priključili su se nekom žicom, koju je vetar otkačio pa su i majka i sin nastradali od strujnog udara. Tim povodom meštani Lužana će se sutra u devet sati okupiti ispred prostorija EPS Aleksinac da odaju poštu poginulima ali i da izraze protest zbog isključenja. U našem selu je tridesetak porodica bez struje, ima starih, bolesnih i trudnica – je Filipović.

– Policija je potvrdila da se tragedija dogodila juče u 18.32 u selu Glogovica te daje obavešteno tužilaštvo.

M.M.

Vezane objave