Svaka na ovom svetu nosi svoju energiju, bila ona negativna ili pozitivna. Ta energija se prenosi na sve stvari sa kojim imamo kontakt, čak se ona može osetiti i na mestima gde boravimo. Što više ljudi u jednom domu živi, to će više mešanja energija biti, a ta energija ne mora uvek biti pozitivna.

To se takođe odnosi i na ljude koji posećuju vaš dom, i njihove vibracije se mešaju sa vašim.

Ukoliko se iz neobjašnjivih razloga osećate loše u svom domu, moguće je da je došlo do nakupljanja negativne energije. Ova energija takođe može uticati na zdravlje, finansijsko stanje, kao i na raspoloženje.

Kako biste se oslobodili negativne energije uzmite staklenu čašu, u trećinu čaše sipajte vodu, zatim trećinu sirćeta i trećinu morske soli.

Čašu bi trebalo ostaviti u prostoriji za koju ste uvereni da se negativna energija oseća. Prostoriju zaključajte i niko ne bi trebalo da ulazi u nju narednih 24 sata, kako bi se sva negativna energija skupila u čaši.

Lako ćete prepoznati da li u sobi ima prisustva negatvne energije. Ukoliko je količina tečnosti u čaši ista, nema razloga za brigu.

Međutim, ukoliko tečnost u čaši više nije providna, ili veća količina mehurića, to je znak da ipak nije u redu.

Negativna energija je prikupljena u čaši, što znači da bi vi odmah trebalo da je se rešite. Ovaj postupak primenjujte dok god tečnost u vodi ne ostane onakva kakvom ste je ostavili.

Vezane objave