Čišćenjem sportskog terena u naselju Bikavac u Višegradu, nastavljena je proljećna akcija uređenja opštine u kojoj su učestvovali učenici, zaposleni u preduzećima „Direkcija za izgradnju i razvoj“ i „Hidroelektrane na Drini“, kao i brojni sportisti iz Višegrada.

„Danas su tu sa nama odbojkašice, košarkaši, rukometaši, veliku pomoć su nam pružili i zaposleni iz preduzeća „Hidroelektrane na Drini, kao i opština Višegrad“, rekao je Jadranko Janjić iz preduzeća „Direkcija za izgradnju i razvoj“.

On je napomenuo da su u sklopu ove akcije očišćeni sportski tereni u naseljima Crnča i Garča, a da će u narednih 15 dana biti očišćeni tereni u naselju Dušče i ostalim dijelovima grada.

„Veliki broj sportista i mladih se odazvao današnjoj akciji. Prepoznali smo važnost uređenja sportskih terena i javnih površina, a naša dužnost i obaveza je da to djeci obezbjedimo“, naglasio je Janjić.

Marko Mitrašinović iz fudbalskog kluba „Drina“ istakao je da se i ranije odazivao na ovakve akcije, te dodao da se njima podstiče omladina da uradi nešto slično.

Glavni inicijator uređenja sportskih terena i javnih površina na području Višegrada je opština Višegrad.

Related posts