Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obavještavam da me je Savez nezavisnih socijaldemokrata kandidovao na Opštim izborima za narodnog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske u Izbornoj jedinici 9.
Na listi SNSD-a sam pod rednim brojem 3. Vjerujući u iskrenost kojom smo godinama komunicirali i gradili dobre odnose povjerenja i uvažavanja, ove redove shvatite kao obraćanje s posebnim poštovanjem. U uvjerenju da se sasvim dobro poznajemo i da mi vjerujete, onoliko koliko i ja vama, raduje me da razumijete i ovaj moj postupak. Vjerovatno ste se pitali šta ću ja na listi. Odgovor je sasvim jasan i iskren.

Jednostavno, svojom kandidaturom želim da nakon izbora, kada mi ukažete povjerenje, kao narodni poslanik dam sve od sebe, da se borim za rješavanje višedecenijskih problema koji postoje u Foči, ali i u opštinama širom naše regije. Zalagao sam se i prije kandidature za dostojanstvo svakog čovjeka, a samim tim i bolji život na ovom prostoru od Foče do Trebinja i Višegrada. Upravo, da bismo potvrdili da se razumijemo i da imamo isti zajednički cilj da nam svima bude bolje, mi vaša nesebična podrška za koju sam uvjeren da postoji. Ostajem prvržen svakodnevnom poslu koji sam obavljao časno, predano i pošteno sve ove godine. Ovo je samo jedna ljestvica više koja će doprinijeti razvoju Foče, Stare i Istočne Hercegovine jer ću neumorno raditi na poboljšanju života svih naših sugrađana. Društvene mreže koristiću za promociju zdravih ideja koje da se realizuju u budućnosti.

Spreman sam da prihvatim vaše konstruktivne sugestije i kritike. Drugog oktobra, glasajte za gospodina Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske, glasajte za gospođu Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH. Glasajte za kandidate za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske na listi Saveza nezavisnih socijaldemokrata. Takođe, glasajte za kandidate Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.
Pokažimo da imamo snagu da nastavimo započeto i unaprijedimo Foču, ali i sve ostale lokalne zajednice u našoj regiji, jer volimo Srpsku. Vjerujem u vas, vjerujte i vi u mene. Vidimo se na velikoj pobjedi kojom ćemo dokazati da zajedno možemo da pokrećemo više i bolje!
Iskreno, vaš Nenad Lalović

Vezane objave