349879 S F

Telefon mu lociran jutros oko pola deset u Užicu kod

Slađan Prijović (24) iz Priboja, koji zbog posla živi i radi u Užicu, nestao je, a porodica traga za njim. Kako je brat nestalog mladića za Telegraf.rs poslednji put viđen je juče popodne, a slučaj je prijavljen policiji.

– Ja sam ga video oko pola četiri, posle sam otišao kući u Priboj – je stariji brat Srđan u razgovoru za naš portal dodajući da je trebalo da njegov nestali brat ode u treću smenu na posao.

Ipak, na poslu se nije pojavio, što, nam je, njemu nije svojstveno.

– Sve su ga kolege zvale s posla. Nikome se ne javlja. Mene zovu, pitaju šta je sa njim, međutim, on se ni meni nije javljao. Do pola deset telefon zvoni do kraja, posle pola deset je nedostupan potpuno – navodi kako se situacija razvijala.

Utom je obaveštena i policija koja je, prema navodima starijeg brata, tokom prepodneva danas locirala njegov telefon.

– Slučaj je prijavljen policiji. Poslednji put su locirali signal jutros u pola deset na baznoj stanici u Užicu kod . I tad mu se gubi svaki trag. Policija radi na tome, nemamo još nikakve informacije – je.

Slađan radi na Mačkatu u opštini Čajetina, takođe u Zlatiborskom okrugu. Prema rečima starijeg brata, blizak je sa kolegama, te “nije bilo da se ne javlja”.

– Nije imao takvih problema, nije ni kockao, nije pio, drogirao se… Sve sam kolege zvao, oni ništa ne znaju – odgovara na pitanje da li je možda imao problem zbog kog je želeo da se skloni ili neku brigu: – Ne, ne, ne… bi mi. Nije nikad imao ni finansijskih problema. Ništa.

Ukoliko neko vidi Slađana, moli se da se javi policiji ili na broj +381654406703.

Vezane objave