349879 S F

Telefon mu lociran oko pola deset u Užicu kod

Slađan Prijović (24) iz Priboja, koji zbog živi i radi u Užicu, nestao je, a porodica traga za njim. Kako je brat nestalog mladića za Telegraf.rs poslednji put viđen je juče popodne, a slučaj je prijavljen policiji.

– Ja sam ga video oko pola četiri, posle sam otišao kući u Priboj – je stariji brat Srđan u razgovoru za naš portal dodajući da je trebalo da njegov nestali brat ode u treću smenu na posao.

Ipak, na poslu se nije pojavio, što, kazao nam je, nije svojstveno.

– Sve su ga kolege zvale s posla. Nikome se ne javlja. Mene zovu, pitaju šta je sa njim, , on se ni meni nije javljao. Do pola deset telefon zvoni do kraja, posle pola deset je nedostupan – navodi kako se situacija razvijala.

Utom je obaveštena i policija koja je, prema navodima starijeg brata, tokom prepodneva danas locirala njegov telefon.

– Slučaj je prijavljen policiji. Poslednji put su locirali signal jutros u pola deset na baznoj stanici u Užicu kod hotela. I tad mu se gubi svaki trag. Policija radi na tome, nemamo još nikakve informacije – kazao je.

Slađan radi na Mačkatu u opštini Čajetina, takođe u Zlatiborskom okrugu. Prema rečima starijeg brata, blizak je sa kolegama, te “nije bilo da se ne javlja”.

– Nije imao takvih problema, nije ni kockao, nije pio, drogirao se… Sve sam kolege zvao, oni ništa ne znaju – odgovara na pitanje da li je možda imao problem zbog kog je želeo da se skloni ili neku brigu: – Ne, ne, ne… Rekao bi mi. Nije nikad imao ni finansijskih problema. Ništa.

Ukoliko neko vidi Slađana, moli se da se javi policiji ili na broj +381654406703.

Related posts