873x400

Prema nezvaničnim informacijama portala visegrad365.com pronađen je Brane Nešković iz Višegrada . Po saznanjima portala visegrad365 Granične Policije iz Višegrada je nakon 11 uspješne potrage locirala nestalog Brane Nešković iz Višegrada.
62132
Prema informacijama portala visegrad365 prvi koji su ga locirali je Spasilački Centar koji su u svojim redovnim aktivnostima traženja uočili navedeno lice i prijavili P.S., koji su poslije zaprimljene prijave u zajedničkoj akciji sa Graničnom Policijom BiH iz Višegrada locirali nestalog Braneta Neškovića.
53884037
Lice je prevezeno u Dom Zdravlja Višegrad

Podsjetimo, ovaj 33-godišnjak, 25.aprila ove godine, udaljio se u nepoznatom pravcu iz porodične kuće, koja se nalazi u selu Prisoje, kod Vardišta.

Svojoj sestri je 25. aprila oko 20.30 sati poslao poruku putem društvenih mreža da ide od kuće kod djevojke u Višegrad, ali mu se od tada gubi svaki trag.

Čitavu akciju potrage od samog početka je pokrenula opština Višegrad na zahtjev porodice nestalog, a u akciji su bili uključeni članovi Civilne zaštite, Lovačkog udruženja „Panos“, policije, pripadnici Granične policije Višegrad, te radnici firme u kojoj je nestali zaposlen, članovi Spasilačkog centra Srbije, kao i i mještani iz sela Vardište.
Visegrad365.com

Višegrad – Nestao mladić u okolini sela Stolac u toku potraga!

Related posts