Danas je veliki dan u vili “Parova”, gde je čak 6 parova izgovorilo sudbonosno “da”.
“Da li vi svi ovde prisutni želite da uzmete svoje parove, svoje buduće supružnike, da li želite da vam oni budu saputnici i odana ljubav?”, upitao ih je.
“Prvo želim da vam kažem, na svoj način. Mnogo ste lepi, zračite punim sjajem. Izuzetno mi je zadovoljstvo što sam baš ja taj koji će da vam postavi ta sudbonosna pitanja. Imam tremu. Želim vam sve najlepše, puno zdravlja, da vam bog podari sve što poželite i puno puno dece”, je Alen Azarić – matičar pre samog venčanja. Prvi su pristali Mladen i Branka, zatim Ana Marija i Tihomir. Mili i Mirela su treći po redu izgovorili sudbonosno “da”. Dalila i Dejan su sledeći stupili u brak, kada je Dalila umesto svog supruga rekla “da”, zatim Nikola i Zerina. Slađa je ućutkivala svatove kada je na nju došao red.
“Nikad sigurnija nisam bila. Jedva su mi ga našli”, rekla je Slađa. Na kraju je voditeljka Anđela rekla da ima specijalno iznenađenje za sve, a to je da su gosti Mungos i Bilja (Davidova i Dejanova majka) rešili da se venčaju u vili. To su odmah i učinili.

Vezane objave