Turistička ponuda Bajine Bašte obogaćena je novim sadržajem, vožnjom brodom od jezera u Perućcu do Višegrada. Krstarenje kanjonom reke Drine novim brodom Grizli kapaciteta 140 putnika, predstavlja jedinstven doživljaj.

Jedan od glavnih aduta i biser u ponudi “Taratursa” je novi turistički brod “Grizli“, potpuno opremljen za uživanje 140 osoba i nezaboravno krstarenje kanjonom reke Drine.

Ovaj kanjon se proteže u dužini od 54 kilometra, od brane hidroelektrane “Bajina Bašta“, do čuvene “na Drini ćuprije” u Višegradu.

Novi brod Grizli prvu zvaničnu komercijalnu turu imao je 11. juna, a u petak 16. juna organizovana je vožnja za turističke radnike iz Užica, Bajine Bašte, sa Tare i Zlatibora.

Goran Glišić iz “Taratursa“ kaže da mu je puno srce što su njegove kolege lepo prihvatile ovu promociju.

“Turistička ponuda nazvana čarobni prsten je što smo predstavili na Sajmu turizma u Beogradu. Ovo krstarenje je prvi korak njegove realizacije, sledeći korak je 1. jula kada imamo sastanak sa čelnicima železnice Republike Srpske i Srbije gde ćemo dogovoriti da voz krene iz Mokre Gore u Višegrad, a da potom turisti brodom krenu iz Višegrada za Perućac”, je Glišić.

Novi brod Grizli može vas odvesti do najskrivenijih delova kanjona Drine, gde ćete uživati uz narodnu kuhinju i kupanje koje na ovakvim mestima predstavlja avanturu za sebe.

Zajedničkim radom svih turističkih radnika Zlatiborskog okruga može se svakako doprineti povećanju broja turista u ovim krajevima, kao i obogaćivanju turističke ponude i atraktivnih sadržaja.

Vezane objave