Booking.com

Policija je na području opštine Novo Goražde, na osnovu operativnih saznanja da se u mjestu Oglečeva vrši bespravna sječa šume, kontrolisala četiri vozila u kojima su pronađeni drvni sortimenti bez odgovarajuće dokumentacije.
U okviru operativno taktičkih mjera i radnji s ciljem sprečavanja dalje sječe i transporta drvnih sortimenata, policija je sinoć kontrolisala tri kombija i automobil “mercedes”, koji su išli u koloni, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Kontrolom kombija kojim je upravljalo lice čiji inicijali su E.M, pronađena je motorna pila i određena količina drvnih sortimenata za koja vozač nije posjedovao odgovarajuću dokumentaciju.

Pregledom drugog kombija kojim je upravljalo lice čiji su inicijala N.Z, pronađene su dvije motorne pile i ogrevno drvo, dok je u kombiju kojim je upravljao F.M. i “mercedesu” bez registarskih oznaka kojim je upravljao Š.D, pronađena određena količina bukve i hrasta bez odgovarajuće otpremnice.

U saglasnosti sa dežurnim tužiocem sva vozila i pronađeni predmeti privremeno su oduzeti, a vozači kombija i “mercedesa” pušteni su iz službenih prostorija nakon kriminalističke obrade.

Policijski službenici će u saradnji sa radnicima Šumskog gazdinstva “Vučevica” izvršiti uviđaj na širem lokalitetu radi dokumentovanja izvršenja krivičnog djela šumska krađa.

Žena čiji su inicijali D.K. teže je povrijeđena u sudaru teretnog vozila “daf” i “škode felicije” na lokalnom putu -Kusače, u mjestu Sijerci.

Saobraćajna nezgoda se dogodila juče, a povrijeđena žena je bila suvozač u “škodi”.

Izvršen je uviđaj, a tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Policija iz Rodatice podnijela je Okružnom tužilaštvu Istočno izvještaj protiv lica čiji su inicijali S.M. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Vezane objave