ilustracija
Booking.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti hladnije i vjetrovito, sa prolaznom susnježicom i snijegom, a formiranje manjeg snježnog pokrivača očekuje se na planinama.
Suvo će biti na krajnjem sjeveru, oko rijeke Save, i na jugu.

Najviša temperatura vazduha iznosiće od tri do šest, na jugu do 12 stepeni Celzijusovih, u višim predjelima oko nule.

Biće sve hladnije, pogotovo uveče, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Vjetar će biti umjeren do pojačan sjeverni, a u Hercegovini i na planinama jaka bura, uz olujne udare.

Hladno će biti i u utorak, 29. novembra, a slab snijeg padaće samo još ponegdje na planinama. Najviša temperatura iznosiće od minus jedan do tri stepena Celzijusova, na jugu do sedam.

U srijedu, 30. novembra, biće prohladno i sunčano, sa najvišom temperaturom od dva do sedam stepeni Celzijusovih, u višim predjelima oko nule.

Blagi porast temperature i naoblačenje očekuju se u četvrtak, 1. decembra, kada će slaba kiša padati ponegdje na istoku, a na planinama na istoku slab snijeg. Najviša temperatura biće od pet do 10 stepeni Celzijusovih.

U većini krajeva danas je preovladavalo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 13.00 časova: Bjelašnica nula stepeni, i osam, Bugojno, Gradačac i Sokolac devet, Bijeljina, Goražde, i Zvornik 10, Banjaluka, Doboj i Kupres 11, i Tuzla 12, Sanski Most, Srebrenica i Zenica 13, Bihać 14, Neum i Trebinje 15, Mostar 16 i Čapljina 17 stepeni Celzijusovih.

Vezane objave