Screenshot 2019 11 05 Kako Je Izgledala Potjera Za Napadačem Iz Sarajeva Pucao Je Na Policiju, A Ubio Se Bombom(1)

Policijski službenici Policijske stanice Modriča, 27.08.2020. godine, od lica koje je višestruki povratnik u činjenju prekršaja privremeno su oduzeli putnički automobil marke „VW”.

Policijski službenici Policijske stanice Modriča 27.08.2020. godine, oko 21, 35 časova, prilikom kontrole putničkog automobila marke „VW” kojim je upravljalo lice inicijala H.A. sa područja opštine Vukosavlje, utvrđeno je da se navedeno lice nije javilo na poziv nadležnog organa u vezi predavanja o posljedicama koje proizilaze iz nepoštovanja ili nepoznavanja saobraćajnih propisa čime je počinilo prekršaj iz člana 227. stav 1. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u .

Izvršenim provjerama u službenim evidencijama utvrđeno je da je navedeno lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja te da isto nije platilo 143 prekršajna naloga sa dugom u Registru novčanih kazni u iznosu od 25. 175 KM.

Ovom prilikom Policijska uprava apeluje na sve učesnike u saobraćaju da se odgovorno ponašaju jer će policijski službenici naše Uprave prilikom kontrole kada utvrde da, lice upravlja prije sticanja prava na upravljanje, upravlja neregistrovanim vozilom ili utvrde da je lice višestruki povratnik u činjenju prekršaja, postupati u skladu sa Zakonom o prekršajima i vršiće se privremeno oduzimanje predmeta prekršaja zbog opasnosti od ponavljanja istog.

Related posts