Screenshot 2020 08 31 Opozicija Crne Gore Slavi Ukidamo Zakon O Vjeroispovijesti, Ovo Je Kraj Apsolutne Vlasti

Nosilac koalicione izborne liste “Za budućnost Crne Gore” Zdravko Krivokapić održao je konferenciju za medije na kojoj je ponovio proglašenje pobjede, odnosno poraza Mile Đukanovića.
Ono što je , između ostalog, jeste da će o vjeroispovijesti biti povučen i da će umjesto toga biti pronađen novi model u sekularnoj .

“Narode Crne Gore, desila se sloboda. Nakon 31 godine apsolutne desilo se ovo – ko udari na boga mora tako da prođe. 42 poslanika pripada opoziciji, a 39 svima ostalima.Tri koalicije će da učine sve da bolja i kvalitetnija za sve građane podjednako, a ne da imamo prvorazredne i trećerazredne građane. Ruka pomirenja je osnov suživota”, rekao je Krivokapić.On je pozvao sve nacionalne stranke da priđu pobjedniku, ne zbog toga što koalicija želi da ima bilo koga sa nama, nego što “Crnu Goru ne mogu graditi drugačije – ona je majka svih nas”

“Najvažnije je – molim sve građane da ostanu kući, da ne nasjedaju na moguće provokacije, ono što režim radi 31 godinu. Bit će vremena za slavlje”, zaključio je Krivokapić dodavši da će svi koji su odgovorni za loše stanje u državi moraju snositi odgovornost.

Related posts