2427945 1610114377novavarostrudovosnegneprohodnofotorina4 Ff
Booking.com

Zbog mjestimično ugaženog snijega i poledice, oprezniju vožnju savjetujemo na putevima u višim planinskim predjelima i preko prevoja. Skrećemo pažnju na mogućnost nailaska na poledicu i na dionicama u nižim predjelima, posebno preko mostova, nadvožnjaka i na prilazu tunelima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na povećanu opasnost od odrona zemlje i kamenja na kolovoz. Apelujemo na vozače da voze oprezno i da na put ne kreću bez zimske opreme koja je i zakonski obavezna. Na putevima na kojima se izvode radovi, privremena signalizacija reguliše saobraćaj i njeno poštovanje je obavezno.

Na dijelu reg. puta R-459, -Glavičice u rejonu Starog Ugljevika zbog aktiviranja klizišta, saobraćaj se odvija otežano, jednom saobraćajnom trakom. Preporučuje se svim učesnicima u saobraćaju da za kretanje koriste alternativne pravce.

GRANIČNI PRELAZI

Na GP u BiH nema dužih zadržavanja.

Državljani BiH mogu prelaziti u Republiku Srbiju bez “PCR” testa.

Ponovo su otvoreni svi granični prelazi za pogranični saobraćaj između Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina otvorila je prema: Hrvatskoj, i Crnoj Gori, a odluka se odnosi samo na građane te tri države. Ulazak u BiH za strane državljane omogućen je uz negativan “PCR” test na koronavirus koji ne smije biti stariji od 48 časova.

Za ulazak u Crnu Goru iz BiH nije potreban “PCR” test.

Vezane objave