U narednih nekoliko mjeseci, slijede nam konfuzne ljubavne peripretije.

Posljednja retrogradnost Merkura i Venere, kod nekih znakova su donijele pravu konfuziju, a ona se odnosi na vraćanje bivših partnera.

Susret sa proščošću će ih poremetiti, ali i donijeti do dvije važne odluke – da uđu u brak ili da zaborave jedno na drugo.

Tri horoskopska znaka će do kraja 2017. godine imati imati konfuzne ljubavne situacije, pa saznajte da li ste među njima.

Ovan
Ovnovima će se javiti neka bivša ljubav. Probaće da uspostavi prijateljski kontakt, odnosno usputno će se javiti “samo zovem kao prijatelj, da vidim kako si i šta radiš”, a zatim će krenuti direktno na stvar. U novembru možete da očekujete pomirenje i ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu, pa čak i brak.

Blizanci
Sudbina i karma će se pobrinuti i za Blizance, koje će čekati uzbudljivi događaji. Kroz nedavnu retrogradnost na nebu, Blizanci su uspjeli da se provuku kroz uzbudljive događaje, ali duhovi prošlosti će ih sigurno sačekati. Osobe koje su same, konačno će uspjeti da ostvare jaku i stabilnu vezu, a zauzeti pripadnici znaka će biti prinuđeni da preispitaju jačinu svojih veza. će vas pokrenuti da se ponovo javite nekome koga dugo niste čuli, a za koga vas ipak još uvijek nešto vezuje.

Rak
Rakovi će se u narednom periodu suočavati sa brojnim izazovima, kako na poslovnom, tako i na emotivnom polju. Za probleme na poslovnom planu, ne brinuti jer se sve rješava organizovanošću i disciplinom, a za ljubav će vam biti potrebno više strpljena, istrajnosti i razgovora. I vama slijedi borba sa duhovima prošlosti, te će se naći pred izazov da li da odgovorite na poziv “onog nekog ko vam je slomio srce”. Rakovi koji su već duže vrijeme usamljeni, sudbinska osoba čeka pred kraj 2017. godine, pa savjetujemo da zgrabe svoju priliku, piše B92.

Vezane objave