9 Septembar 1 830x0
Booking.com

Univerzalni ciklusni brojevi temelje se na univerzalnim kalendarskim datumima. To su Univerzalna , Univerzalni mjesec i Univerzalni dan, a svi oni opisuju globalne trendove koji u datoj godini, mjesecu ili danu utiču na sve ljude. Zato, dobro zapamtite 09. septembar 2020!
Univerzalni broj je broj kalendarske godine koji se sabira i zatim svodi na jednocifren broj. Budući da smo u 2020. godini (2 + 0 + 2 + 0) broj za ovu godinu je 4.

Kada je riječ o Univerzalnom mjesecu, septembar 2020. (09/2020) u numerologiji izgleda 9+2+0+2+0= 13. Zbir 1 + 3 = 4. Univerzalni mjesec je takođe u broju četiri, što znači da je broj povezan sa ovim mjesecom isti broj koji je povezan sa godinom u kojoj se nalazimo.

Datum 09. septembar (09.2020.) takođe nosi svoj poseban numerološki obrazac!
Kako bismo izračunali Univerzalni dan, sabiranjem redukujte datum (dan) na jedan broj. Datum 09.09.2020 se sastoji od 9 + 9 + 2 + 0 + 2 + 0 = 22. Zbir 2 + 2 = 4. To znači da je današnji datum takođe nosi energiju broja 4.

Broj 4 nosi jednu od najmoćnijih vibracija u numerologiji, a u ovoj trostrukoj energiji strukturiranog, temeljnog broja 4, doživećemo mnoge “aha!” trenutke. To je trenutak kad čovek obavljajući svakodnevne aktivnosti, nevezane za problem koji ga muči, dobije ideju kako ga riješiti…

Prema numerologiji, energija broja 4 je odraz refleksije i promjene pravca ili smijera. Kakve promjene napraviti u životu? Sa kojim izazovima se moramo i dalje suočavati? Koji posao još obaviti prije nego što se završi 2020. godinu? Sve su to pitanja koja ćete sebi postaviti tokom ovog dana, ali i mjeseca.

To obično znači da posao i karijera imaju prioritet, ali se promjene mogu odnositi na dom ili porodični život.

Četvorka često donosi i materijalnu dobit! Stoga, budite u potrazi za dodatnim mogućnostima da zaradite novac. Kad smo kod novca, ovo je idealno vrijeme da svoje finansije malo pobošljate. Gledajte dugoročno i donosite odluke na osnovu budućnosti. Vaša porodica će vam zahvaliti na tome.

Energija ovog mjeseca takođe se odnosi prijatelje i zajednicu. Ljudi s kojima se povežete ovog mjeseca mogli bi na kraju postati prijatelji cijelog života! Ovo je kolektivna energija koju nosi septembar 2020. godine.

Ljepota broja 4 je u tome što je to i broj koji predstavlja napredak. Ipak moraćemo da podnesemo pritisak da bismo imali dovoljno hrabrosti da napravimo stvarne, dugotrajne promjene u svom životu.

(Telegraf)

Vezane objave