Jedan Slovenac je postao poznat širom svijeta nakon što je u tvrdio da je navodno putovao kroz vrijeme, i to čak do 45. vijeka.

Muškarac po imenu David iz Slovenije izjavio je pred kamerama Apex tv, Jutjub kanala koji se bavi paranormalnim i misterioznim aktivnostima, kako je počeo da pravi vremeplov prije osam godina, a da ga je završio prije tri. Kako navodi, on je posredstvom svoje “ mašine” upoznao i druge putnike kroz vrijeme, koju su mu, kako je rekao, tokom pomogli da izgradi i usavrši uređaj do kraja.

Slovenac da je kroz vrijeme “putovao” dvadesetak puta, a sve uz pomoć uređaja koji više liči na rashodovani laptop kome su skinuti dijelovi koji i dalje rade nego na nešto uz pomoć čega bi se putovalo kroz vrijeme.U daljem izlaganju, on je naveo kako je njegovo prvo “putovanje” kroz vrijeme trajalo nešto oko dvadeset sekundi, pa i da je tokom proputovanja kroz vrijeme i prostor upoznao čovjeka sa rupom od lasera na glavi, ali i osobu koja mu je pokazala fotografiju svijeta iz 35. vijeka, dodajući da je jedan od putnika uspio da putuje kroz vrijeme čak 40 puta.

Što se tiče svijeta u budućnosti, David se požalio da nije mogao da stigne dalje od 38 vijeka, te je kako je vidio zgrade od 500 stanova i da su automobili zamijenili zemlju nebom i da se kreću po vazduhu, pa čak i kako je komunicirao sa vanzemaljcima koji žive u nama.

Pored čitave Davidove priče, urnebesno zvučao dio u kojem govori da mu mašina ide samo unaprijed, pa su se mnogi od njih pitali kako se onda vraća u tekuću, 2019. godinu.

Bilo kako bilo, Davidu se ne može osporiti bujna mašta, pa ni iskrena želja da mu neko povjeruje u njegovu više bizarnu i smiješnu, nego nevjerovatnu i istinitu priču.

(Blic)

Vezane objave