U Pavlović banci proslavljena je vijest o ukidanju mjera zabrane rada najbližih saradnika Slobodana Pavlovića.

Odbrana je juče, na redovnom ročištu, u Sudu BiH zatražila da se Ljiljani Garić, Petru Laziću i Blagu Blagojeviću, ukinu sve mjere zabrane kako bi se što prije vratili u i pripremili je za dokapitalizaciju. Za Slobodana Pavlovića odbrana je zatražila dozvolu da na 20 dana otputuje u Sjedinjene američke države.

se složilo sa našim prijedlogom i usaglasilo se da se sve mjere, ali bukvalno sve mjere, za troje okrivljenih Ljilju Garić, Peru Lazića i Blagu Blagojevića ukinu. A, za Slobodana Pavlovića da se ukinu sve mjere, sem slobode odlaska u SAD, s tim da su se složili da mu se relaksiraju dosadašnje mjere i da mu se omogući sloboda kretanja po BiH“, rekao je Miodrag Stojanović, advokat Slobodana Pavlovića i saradnika

Sud Pavloviću neće vratiti pasoš, ali hoće njegovim saradnicima. Iako se očekivalo da će sudija dodatno analizirati prijedlog odbrane, ova sudska odluka je bila ekspresna, pa Pavlovićev trio, već u ponedjeljak očekuju na radnom mjestu.

“Oni su nam nedostajali sve vrijeme, oni su dio tima duži niz godina, u samom vrhu su menadžmenta“, rekla je Ružica Janković, direktor “ Pavlović banke “

U tužilaštvu danas bez komentara. Advokat Slobodana Pavlovića, Miodrag Stojanović demantuje spekulacije da bi Pavlović od osumnjičenog, mogao postati svjedok Tužilaštva i to protiv Milorada Dodika. Cijelu priču naziva spinovanjem koje, kako kaže, šteti samo poslovanju “ Pavlović banke “.

“ Definitivno to nije tačno, i definitivno to nema nikakve veze sa onim što se juče desilo“, rekao je Stojanović.

Bilo kakvo uplitanje američkog pravosuđa u priču o Pavlović banci Stojanović naziva pričom za malu djecu. Istraga Tužilaštva o kreditu od 750 hiljada evra koji je ta banka odobrila predsjedniku RS Miloradu Dodiku traje već deset mjeseci.

Vezane objave