Manijak D. E. (37), koji služi kaznu kućnog zatvora, pokušao u dva navrata da siluje dve devojčice u ulazima zgrada. Hoću da ti uzmem meru da budeš manekenka, govorio je jednoj devojčici (9) dok ju je pipao

Policija je juče u Novom Pazaru uhapsila opasnog pedofila D. E. (37), koji je u ulazima zgrada pokušao da siluje dve devojčice stare devet i deset godina! Ovaj manijak već služi kaznu kućnog zatvora i u trenutku napada na devojčice nosio je “nanogicu”! Dok je pipao jednu devetogodišnjakinju, govorio joj je: “Hoću da ti uzmem meru da budeš manekenka!”

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, E. D. je ranije hapšen zbog sličnih krivičnih dela, ali i zbog krađa, droge i prevare, zbog čega je poslednji put osuđen na kućni zatvor.

– Iskoristio je od dva sata, koliko može da šeta svakog dana, i prvo je 29. januara presreo jednu desetogodišnju devojčicu u Lučnoj zgradi. Počeo je da je dodiruje po telu, ali ona se otrgla i pobegla. Njeni roditelji su pozvali policiju i prijavili napad. Policija je istog trenutka otpočela rad na identifikaciji i privođenju osumnjičenog – kaže naš izvor. Manijak je zatim, sutradan, jednu devetogodišnjakinju namamio da uđe u ulaz zgrade “Bor” u centru Novog Pazara. – Dodirivao ju je po telu i zavukao joj ruke ispod odeće. I ta devojčica je srećom pobegla i sve ispričala roditeljima. Ubrzo je sa njima otišla u novopazarsku policiju i prijavila slučaj. Policajcima je postalo jasno da se najverovatnije radi o istom napadaču. On je ubrzo identifikovan, a zatim i uhapšen – navodi naš sagovornik.

On dodaje da je policiji dostavljen snimak sa video-nadzora zgrade “Bor”, na kojem se vide D. E. i devetogodišnja devojčica kako ulaze. To je policiji pomoglo da identifikuje osumnjičenog.

Majka devetogodišnje devojčice u međuvremenu je na Instagramu opisala strahote koje je njena ćerka doživela sa pedofilom. – Dragi moji sugrađani, ovim vas obaveštavam da je danas, oko 14.30, moja maloletna ćerka, uzrasta devet godina, namamljena od strane pedofila u ulaz zgrade “Bor”, koji joj je podigao jaknu i stavljao joj ruke na struk. Govorio joj je da joj uzima meru kako bi postala manekenka! Slučaj je prijavljen policiji i molim nadležne da reaguju – napisala je majka ove devojčice, koja je ubrzo zatim obaveštena da je manijak D. E. uhvaćen.

Vezane objave