Policija Federacija 2

Policijski službenici Policijske uprave Foča 02.06.2020.godine lišili su slobode lice M.N. iz Foče zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Izazivanje opšte opasnosti.

Naime, dežurnoj službi Policijske uprave Foča dana 02.06.2020.godine oko 20,45 časova prijavljeno je da je u ul.Svetosavska u Foči lice M.N. upravljajući vozilom „Audi Q7 “ istim zadao povrede pješaku M.N. iz Foče, koji se u tom momentu nalazio na kolovozu u ulici Svetosavska. Tom prilikom pješak M.N. je zadobio teške tjelesne povrede donjih ekstremiteta nakon čega se vozač „Audi-a Q7“ udaljio sa lica mjesta u ravcu grada.

O ovom događaju obavješten je dežurni tužilac OJT Trebinje koji je naložio da se izvrši uviđaj na okolnosti utvrđivanja i dokumentovanja navedenog događaja. Uviđaj na licu mjesta izvršen je od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Foča, dok je povređeni pješak prevezen u Univerzitetsku bolnicu Foča gdje je zadržan na liječenju zbog zadobijenih povreda.