Jubilarni 40. Nivea Bih Fashion Week počinje 22.04. i trajeće do 24.04.2018.godine. Prekrasna dvorana Kongresni centar Hills 5*, je domaćin najvećeg modnog događaja u BiH.
Drugu veče 40.Nivea BiH Fashion Week, ponudiće posjetiocima pregršt revija domaćih modnih kuća, dizajnera, kao i večer mode Hrvatske pod pokroviteljstvom Hrvatske Gospodarske Komore.
Deichmann Fashion Show sa početkom u 20h otvara drugu veče sedmice mode u Sarajevu. Tu vam je dostupno sve, od salonka i sandala, papuča, baletanki, modela s punom petom do gležnjača, plitkih čizama, mokasinki, udobne obuće, patika, dubokih čizama, čizama na pertlanje, Chelsea i Oxford dizajna i kućnih papuča. U njihovoj bogatoj ponudi sigurno ćete po povoljnim cijenama naći cipele za cijelu familiju.
Takođe u Deichmannu možete birati među vrhunskim top brandovima.
Zatim, na programu je revija modne kuće Sana Linea, koja uspješno povezuje trikotažnu proizvodnju osnovnog materijala sa dobro smišljenim programom konfekcionisanja odjeće te dobro organizovanom prodajom cjelokupne produkcije u sopstvenim prodavnicama i preko veleprodaje na domaćim i svjetskim tržištima.
Svoj novi brand Spirit predstaviće Gatarić Group, BiH, koji su svojim dizajnom i kvalitetom vrlo brzo obezbedili mesto na domaćem i evropskom tržištu.
Dee Dee Sparrow by Aida Vrabac Trnačević, na radost pripadnica nježnijeg pola predstaviće 15 romantičnih, nosivih haljina.
Mlada dizajnerica Dragana Todorović predstaviće svoju novu kolekciju koja nosi naziv „UpsideDown“, a inspirisana je Netflix-ovom serijom Stranger Things. Kreacije predstavljaju određenu vrstu štita, uklapanje u opasno okruženje. Tkanine od kojih je izrađena kolekcija su eko koža, umjetno krzno, bukle i pletenina. Boje su crna i bordo.

U okviru Večeri mode Hrvatske svoje kolekcije predstaviće: Orljava d.o.o. Požega, Pounje d.d. Hrvatska Kostajnica, Jadran-Čarapa.
Orljava je tvrtka koja se bavi proizvodnjom visokokvalitetnih muških košulja i ženskih bluza.
Sjedište i proizvodni pogon Orljave smješten je u Požegi. Proizvodni pogon opremljen je najsavremenijim proizvodnim linijama za tekstilnu proizvodnju. Orljava je jedno od vodećih tekstilnih poduzeća u Hrvatskoj, koje svojim kvalitetnim proizvodima pokriva domaća i strana tržišta krajnje i poslovne potrošnje.
Pounje d.d. je utemeljeno 1958. godine. Dugogodišnje iskustvo i tradicija u proizvodnji kvalitetnog i modernog rublja potvrdilo je Pounje kao najznačajnijeg proizvođača noćnog rublja na tržižtu Republike Hrvatske, ali i šire regije.
JADRAN čarape, hrvatski brand koji je svojim dizajnom i kvalitetom oduševio domaću modnu scenu te zaljubljenice u modu, sada je prepoznat i u svijetu.
I ova kolekcija namijenjena je odvažnim i smjelim ženama, koje se ne boje osvajati i koketirati sa svojom zavodničkom stranom. Kolekcija je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi da se osjeća zavodljivo, bez obzira na doba dana. JADRAN hulahopke kolekcija naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi i koja neće proći neopaženo.
Za odličan after party pobrinuli su se vinarija Čoka i Ždrepčeva krv, sokovi i voda Vivia te kafa Bristot.
Modna agencija Abc Models Managament International, koja je 2015.godine dobila priznanje u Ženevi za najbolju modnu i managament agenciju u Istočnoj Evropi, je organizator i izvršni producent ovog najvećeg modnog događaja u BiH.

Vezane objave