Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas u Banjaluci, u odvojenim posjetama, sa načelnikom opštine Pale Boškom Jugovićem i načelnikom opštine Mladenom Đurevićem.
Sa načelnikom opštine Pale predsjednik Dodik je razgovarao o novim projekatima i stanju u opštini.
Predsjednik Srpske podržao je namjeru načelnika Jugovića da se na lokaciji fabrike „Koran”, izgradi industrijska zona kao i da se pristupi stabilizaciji Olimpijskog centra „Jahorina” u čemu će svoj doprinos dati i Vlada Republike Srpske.
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pozdravio je i podržao rad načelnika Boška Jugovića u nimalo lakim u kojima skupštinska većina čini opstrukciju u projektima značajnim za razvoj Pala.
Ponovljeno je da načelnik Jugović ima punu podršku svih institucija Republike Srpske koje će, uprkos opstrukcijama, zajedno sa načelnikom učiniti sve na razvoju Pala.
Predsjednik Dodik čestitao je načelniku opštine Mladenu Đureviću preseljenje opštinske administracije u novu opštinsku zgradu u Andrićgradu, koja je funkcionalnija i u kojoj će građani Višegrada moći brže da rješavaju sve administrativne zahtjeve.
Predsjednik Republike dao je punu podršku načelniku Đureviću za realizaciju planiranih projekata na području opštine i naglasio da će i Vlada Republike Srpske i Višegradu pomoći u njegovom razvoju.

Vezane objave