Žena čije je tijelo pronađeno na putu za Guču, saznaje Blic, je Dušica Ikodinović (40) iz Lučana. Obdukcija tijela trebalo bi da odgonetne pod kojim okolnostima je nesrećna žena stradala. Za sada sve ukazuje da ju je udario automobil.

Dušica je posljednji put viđena u petak uveče u dragačevskom selu Puhovo, između Lučana i Guče. Kako se nije pojavila kući, njena porodica je prijavila nestanak. Policija se dala u potragu za njom, a Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Požege ponudilo joj je pomoć operativne jedinice koja bi obavila pretragu terena.Jedan član DVD Požega koji živi u Lučanima juče je dronom mapirao potez potez na kome je Dušica Ikodinović mogla da nestane, kako bi spremio operativne karte u slučaju da policija zatraži pomoć. Krenuo je biciklom da bi ujedno i osmotrio dio terena kraj puta. Nešto ispred 18 sati, nedaleko od izlaska iz Puhova, uočio je u divljem kupinjaku komade plave odjeće koja je po opisu porodice odgovarala Danijeli Ikodinović.

Pratite nas na našim stranicama VIŠEGRAD 365 i TURIZAM 365 i straniciFacebook Booking.com

Ubrzo su na lice mjesta stigli policajci, kriminalistički tehničari i javni tužilac koji je obavio uviđaj. Prema nezvaničnim saznanjima Blica, spoljnim pregledom Dušičinog tela primijećene su povrede koje ukazuju da je na nju naletjelo još uvijek nepoznato vozilo koju ju je koštalo života i bacilo u žbunje.