Policija u Jagodini je pronašla beživotno telo muškarca (68), koji je živeo u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra

Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire nepodnošljiv smrad, a kako vlasnika odavno nisu videli, pozvali su policiju.

Komšije kažu da su leš pronašli zagnjuren u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija, s koje smeće godinama nije iznošeno. Dodaju da su policajci zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske i da su zbog nagomilanog otpada u sobu u kojoj je bio leš i koja je bila zaključana, morali da uđu kroz prozor.

Niko od njih nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, radio je kao kurir u opštini, a pre nekoliko je penzionisan.

– Poslednji put kada sam ga video, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku, koju je izvodio svakog dana – bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija Života Savić. Likica dodala je da se iz njegovog stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osećao još od kada se ona doselila 1999. godine.

– Komunalna služba je očistila stan i iznela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je hteo s njom da učini – pita se Likica.

Kako “Novosti” saznaju u policiji, najverovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećan čovek umro.

Vezane objave