Booking.com

Sve bolesti započinju u razvijaju se u crevima. Ovako je još Hipokrat objašnjavao značaj detoksikacije celog organizma, a u savremenim ova tvrdnja se obistinjuje suočavanjem sa sve većim brojem obolelih od raka debelog creva. Ruskinja, Viktorija Semjonova već godinama unazad uspešno leči svojim receptom za radikalnu detoksikaciju, odnosno čišćenje svih toksina iz creva.

Detoksikacija creva je pravi put do zdravlja. Znakovi koji ukazuju na to da su crva preopterećena su konstipacija, grčevi u predelu stomaka i crevima, candida, upala bubrega, loš zadah i neretko gljivice na stopalima… Ukoliko creva ne funkcionišu pravilno, pražnjenje nije redovno i često osećamo bol u predelu stomaka, to je prvi znak da se u njima nakupljaju otrovi i toksični otpad koje unosimo kroz ishranu, a koji se kasnije reapsorbuje u organizam i time ga truje iznutra.

Uzrok toksičnog otpada u organizmu
Najčešći uzročnik nakupljanja toksičnog otpada je pržena i masna hrana, brza hrana i nedovoljan unos svežih namirnica, pre svega voća i povrća. Pržena i brza hrana pune su toksina i aditiva stvaraju opnu u samim crevima, koja se vremenom skamenjuju sačinjavajući koloniju neprijateljskih bakterija.Tako organizam ne može apsorbovati većinu hranjivih materija, a to postupno slabi vaš imunitet i čini ga podložnim različitim virusima iz okoline.

Ruska doktorka Viktorija Semjonova savetuje da je detoksikacija creva pravi put do zdravlja. Znakovi koji ukazuju na to da su crva preopterećena su konstipacija, grčevi u predelu stomaka i crevima, candida, upala bubrega, loš zadah i neretko gljivice na stopalima. Recept za radikalni detoks

Konzumacijom ovog detoks napitka po receptu Ruskinje Viktorije Semjonove možete očistiti creva i sprečiti razvoj raka debelog creva. Koristite samo domaće i ekološki uzgojene, organske namirnice jer biste u protivnom u telo mogli uneti još više toksina.

Za pripremu detoks napitka potrebno je pripremiti pola kilograma šargarepe, pola kilograma sveže cvekle, jednu šaku iseckane suve kajsije, jedna šaka suvog grožđa i jedna supena kašika meda.

Koristite samo domaće i ekološki uzgojene, organske namirnice jer biste u protivnom u telo mogli uneti još više toksina!

Šargarepu i cveklu iseckajte na sitne komade pa ih stavite u lonac. Zakuvajte vodu u drugom loncu pa njome prelijte povrće tako da vode bude dva prsta iznad povrća. dodajte ideckane sušene kajsije i suvo grožđe. Stavite na vatru pa čim proključa sklonite lonac sa vatre.

Kada se ohladi, dodajte u smesu 1 supenu kašiku meda. Prebacite na neko hladno mesto i ostavite da odstoji 12 sati. Nakon isteka tog perioda, procedite tečnost kroz gazu i čuvajte je u frižideru. Tri puta dnevno popijte po pola čaše, i to pre obroka. Komadiće voća i povrća takođe možete konzumirati zasebno ili ih jednostavno dodati u obrok.

Kako biste što bolje očistili creva, primenjujte ovaj recept mesec dana. Navedena količina biće dovoljna za 2 dana.

Vezane objave