Vatrogasne ekipe još uvijek se nalaze na pijaci “Arizona” na području Opštine Gradačac i gase požar na dijelova pijace koju je noćas zahvatio veliki požar, javlja reporter portala koji se nalazi na mjestu događaja.

U neposrednoj blizini uništenog dijela pijace nalaze se pijačni trgovci koji s nevjericom posmatraju svoje uništene štandove i objekte koji se nalaze u ovom kompleksu.
Još uvijek su tek rijetki pijačni trgovci rasploženi za razgovor.– Ne možemo vjerovati da nas je ovo zadesilo. Od prodaje na pijaci sam prehranjivao porodicu, a sada je sve pretvoreno u pepeo. Još uvijek nam niko ništa ne govori, policija nam ne dozvoljava prilazak uništenom dijelu kako bismo vidjeli da li je išta ostalo od onoga što smo imali – rekao je jedan od pijačnih trgovaca.

Pripadnici gradačačke policije osiguravaju dio pijace “Arizona” koji je oko tri sata iza ponoći zahvatio veliki požar, a na terenu su i članovi vatrogasnih ekipa koji pokušavaju ugasiti vatru na lokaliteta.U neposrednoj blizini uništenog dijela pijace nalaze se pijačni trgovci koji s nevjericom posmatraju svoje uništene štandove i objekte koji se nalaze u ovom kompleksu.

Pričinjena materijalna šteta je ogromna, nakon gašenja vatre u potpunosti počeće se sa obavljanjem uviđaja.

(Klix)

Vezane objave