Prvi dan „Nektar Ok Festa“ okupio je regionalne zvezde koje su oduševile posetioce ove manifestacije.Festival je otvoren nastupom Nebs Džeka i G. Eda na „OK Summer Stage“. Prve zvuke elektronske muzike ljubitelji ovih ritmova dočekali su rasplesani u bazenu koji je uvršten na mapu najvećih prirodnih bazena u Evropi – najveći je na Balkanu.

Di-džejevi su se na ovoj bini smenjivali sve do 18 časova, a u međuvremenu je počela žurka u kampu na “OK Stage” nastupima “Justin’s Johnson”, a i “Straight Jackin”.

Predgrupa na glavnoj bini “Maljčiki” – tribute bend “Novi talas” zagrejala je publiku za nastup popularne beogradske rege grupe “Del Arno Band”.

Glavna zvezda prve večeri festival bila je jedinstvena Josipa Lisac, hrvatska pevačica, koja je zbog svog pristupa muzici na poznata i priznata, ne samo u regionu, već i šire.Smenjivali su se brojni hitovi “Magla”, “Tisuću razloga” , čije je stihove publika ponavljala sa oduševljenjem.

Izlazak na binu regionalno poznatog benda “Disciplina kičme”, začinio je program na glavnoj bini, a Koja je za ovu priliku priredio “festivalski set – listu hitova”, koja se razlikovala od one koju inače priprema za svoje koncerte.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, na after partiju, na “OK Stage”, nastavio je Kojoti.

Ljubitelji sedme umetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage” uz film “Sing Street”.

Vezane objave