FRANCUSKA – PERU (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 1:0

Malo ko mogao je da bude zadovoljan igrom Francuske. Možda Didije Dešan ne može toliki broj zvezda da postavi u službu tima, ali Trikolori su drugim uzastopnim (teško izvojevanim) trijumfom obezbedili plasman u osminu finala Svetskog prvenstva. Heroj je Kilijan Mbape koji je uz dosta sreće zatresao mrežu hrabrih Peruanaca.

ARGENTINA – HRVATSKA (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 0:3

Brodolom! Jedan od favorita je pribijen uza zid. Sada strepi i za prolaz u nokaut fazu Mundijala. Hrvatska je razbila Argentinu u paramparčad onda kada se učinilo da će Gaučosi krenuti u totalnu ofanzivu. Prvo je Vili Kabaljero napravio kardinalnu grešku, omogućivši Rebiću da lepim pogotkom načne poljuljanu Sampaolijevu četu. Zatim je Modrić sa distance potvrdio klasu, da bi konačan udarac razmontiranim Južnoamerikancima zadao Rakitić u prvom minutu sudijske nadoknade.

DANSKA – AUSTRALIJA (tip 1, kvota 2,15) – rezultat 1:1

Pata karte u Samari. Ruke trljaju samo Francuzi, koji su pobedom obezbedili mesto u osmini finala Svetskog prvenstva. Imali su Eriksen i društvo sve u svojim rukama. Vodili, kontrolisali meč, ali onda su iznenada povukli ručnu. Sokerosi su to iskoristili. Ubedili sebe da mogu mnogo više nego do tada i ne samo da uspeli da dođu do boda, već imaju realnu šansu i da prođu dalje.
https://www.mozzartsport.com/

Related posts