Zadovoljiti ženu oralnim seksom nije uvijek jednostavno. Svako tijelo je drugačije i ono što ste naučili da nekom pruža zadovoljstvo ne mora predstavljati jednaki užitak nekom drugom.
Čak ni ono što vas može dovesti do vrhunca u oralnom seksu (ako ste žena) nekoj drugoj ženi ne mora biti jednako uzbudljivo. Ipak, jedna nova „metoda“ oralnog seksa za koju svi tvrde da je uspješna i da brzo dovodi do orgazma.

Radi se o takozvanoj kivin metodi za koju se tvrdi da garantuje uspjeh, odnosno da većinu žena dovodi do orgazma u roku od 3 minute, a ostali koji ga ne uspiju postići u 3, sasvim sigurno to uspijevaju u 10 minuta.

„Metoda kivin je vrlo uzbudljiv način izvođenja oralnog seksa. su pokazala da omogućuje postizanje orgazma u roku od 3 minute, a čak 60 odsto žena tim putem doživljava brži i intenzivniji orgazam“, objašnjava seksualna terapeutkinja Anabel Najt, dodajući da se svakako isplati probati i provjeriti da li je to istina.
koja pruža oralni seks ne prilazi između nogu partnerki, već sa strane. Klitoris primiti između kažiprsta i palca te ga podignuti da stoji uspravno, a zatim, umjesto lizanja cijele vulve, ližite samo izbočinu klitorisa; s jedne strane krenete, prijeđete jezikom preko cijelog klitorisa do druge strane i natrag. Na taj način postiže se detaljnija stimulacija klitorisa nego uobičajenim metodama oralnog seksa.

Položaj

„Bolje je pristupiti partnerki preko bedra nego između nogu. Dok kažiprstom i palcem držite klitoris, srednji prst lijeve ruke položite na međicu ili perineum (područje između vagine i anusa) kako biste osjetili kontrakcije mišića. Kad osjetite da je partnerka blizu orgazma, jezikom se usredotočite na vrh klitorisa. Tajna je u tome da kod metode kivin zapravo istovremeno nudite tri nova doživljaja: pristup sa strane, stimulaciju međice i lizanje klitorisa po cijeloj njegovoj površini“, objašnjava Najtova.

Oni koji su isprobali tvrde da, nakon što steknu određenu rutinu, partnerku uspiju dovesti do vrhunca u roku od 5 minuta dok im je prije za to trebalo najmanje 20, piše zivim.hr.

Upornost

Iako se svi koji su isprobali tu metodu slažu u tome da je vrlo efikasna, nemojte očekivati da će vam s njom uspjeh biti iz prve zagarantovan. Možda se to neće uvijek dogoditi ili možda neće prvih nekoliko puta dok se ne snađete s novom metodom i položajem, ali ono što je važno jeste da vas ova, kao i svaka druga nova metoda, podstiče na eksperimentisanje i stimulisanje alternativnih erogenih zona.

Svako novo iskustvo partnere može zbližiti i podstaći ih da nastave istraživati dok ne otkriju ono što je za njih najuzbudljivije i najpodsticajnije.

Vezane objave