Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se od svog kolege Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Brojne kolege i izjavili su saučešće njegovoj porodici. “Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u “Aleji velikana”, rekla je Ceca, koja je veoma potresena zbog smrti kolege.
Đanijeva supruga Slađa

“Molim? Šta kažete? Nemojte da se šalite sa mnom. Zašto mi to radite? Ko je bre umro? Kako? Neee! Kažite da to nije istina”, rekla je Slađa, zaplakala i dodala:

“Kako ću mom Đaniju to da kazem? On je sad u avionu, ništa ne zna. Šaban mu je bio kao otac. Kako će on to podneti?”

Mira Škorić

“Jao majko mila! O, bože! Šta je ovo? Šta se to desilo? Izvini, ne mogu da pričam. Šokirana sam”, rekla je pevačica.

Dragan Kojić Keba

“Juče sam se izljubio s njim”, rekao je Keba, zaplakao i spustio slušalicu.
Nada Topčagić

“Šta da kažem? Prva komšinica je uletela kod nas i rekla nam, a onda sam se čula sa Vladom Perovićem i potvrdio mi je. Ne mogu da verujem, mozak mi je proključao. Ode naše božanstvo, ode naše estradno carstvo. Sada je sve završeno! Neka mu je laka crna zemlja. Mučenik je toliko radio, tolike kilometre prešao, spavao je s mikrofonom. Niko ga nije mrzeo, niko nema za njega i njegovu porodicu da kaze jednu ružnu rec. Svi smo počinjali s njim, za sve nas je bio Bog”, rekla je Nada.

Zlata Petrović

“Ode moja lutka. Ne mogu da dođem sebi. Popila sam lekove, ne pomažu. Hasan me zvao i rekao: “Otišao moj brat, ode naša zenica oka”. Noćas nisam mogla da spavam, imala sam neki predosećaj, koji me nikada nije izdao. Jutros sam ispratila sina Jovana na Zlatibor i rekla mu: “Polako da vozis”, a to nikad ne govorim. Joj, kako ćemo sad bez Šabana, bez brata?”, kaže ona.
Marina Tucaković

“Baš sam u šoku. Ova je jeziva. Futa mi je saopstio. Gotivila sam Šabana, bili smo dobri. Šta da kažem, strašno”, izjavila je ona.

Vezane objave