Dzej 0

Legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, uz zvuke 50 violina, što je bila njegova posljednja želja. Orkestar je pored Džejeve večne kuće odsvirao njegovu čuvenu pjesmu “Nedjelja”, a porodica, i kolege uz zvuke ove emotivne balade posljednji put su se oprostili od čuvenog pjevača.Marija, Džejeva mlađa kćerka, sve vrijeme je jecala.

Džej je pred smrt porodici i prijateljima povjerio da želi da bude sahranjen upravo uz zvuke 50 violina i pjesmu “Nedjelja”, što je nakon njegove smrti ispričao njegov kum Zoran Jagodić Rule, koji je zajedno sa porodicom organizovao Džejevu sahranu.Na sahrani su se prvi pojavili članovi porodice – Džejeve kćerke Ana i Marija, bivša supruga Nada, Andrijana, žena sa kojom je živio do smrti, kao i zet Adil Maksutović.

Brojne kolege došle su da isprate Džeja na vječni počinak, a među njima su Zlata Petrović, Marija Šerifović, Keba, Đani, Aleksandra Prijović i mnogi drugi, prenosi Blic.

Džej Ramadanovski je, podsjetimo, preminuo u nedjelju, 6. decembra, u svom stanu na Dorćolu. Umro je u 56. godini, a izdalo ga je srce.

Vezane objave