Booking.com

Policijskoj stanici Istočno Novo , 29.11.2016. godine, oko 18,00 časova, radnica trgovinske radnje koja se nalazi u Ulici Ive Andrića, opština Istočna Ilidža, prijavila je da su u navedeni objekat ušla dva maskirana nepoznata , te da joj je jedan od njih tražio da mu preda koji ima. Prema izjavi radnice, nakon što je povikala „evo policije“ i otvorenom pesnicom udarila jednog od njih, izvršioci su pobjegli sa lica mjesta. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela „Teška krađa“, član 232. KZ RS, u vezi sa članom 20. (Pokušaj).

Na magistralnom putu Ustiprača – Rogatica, u mjestu Dub, opština Rogatica, 29.11.2016. godine, oko 15,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda koja je za posljedicu imala jedno teško povrijeđeno lice. Do nezgode je došlo kada je R.F. koji je upravljao putničkim motornim vozilom „Škoda Fabija“, izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta. Tom prilikom suvozač S.F. teško je povrijeđena (prelom podlaktice) i nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Rogatica, prevezena je u

Univerzitetsku bolnicu . Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Rogatica. Tačan uzrok saobraćajne nezgode biće naknadno utvrđen.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti , Okružnom tužilaštvu Trebinje podnijeli su izvještaj protiv V.M., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, te protiv N.M., zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo „“.

Vezane objave