Booking.com

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljena su dva krivična djela, jednom je narušen javni i mir a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, 20.12.2016. godine, oko 18,15 časova, prijavljeno je da je na benzinskoj pumpi koja se nalazi u mjestu Miljevići, opština I.N.Sarajevo, izvršeno krivično djelo Razbojništvo. O prijavi je obavješten dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Tokom vršenja uviđaja konstatovano je da su u navedeno vrijeme u objekat ušla dva maskirana lica od kojih je jedan bio naoružan pištoljem, te tražili da im se preda iz kase. Nakon što su otuđili određenu količinu izvršioci su se udaljili sa lica mjesta. U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela.

Stanici javne bezbjednosi Pale, S.P. je prijavila da su u noći 19/20.12.2016. godine nepoznato lice ili više njih nasilno ušli u apoteku „RP“ Pale, koja se nalazi u mjestu Podgrab , opština Pale i iz kase otuđili izvijesnu količinu novca. O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na rasvjetljavanju krivičnog djela Teška krađa.

Vezane objave