Booking.com

Službenici Jedinice granične policije danas su lišili slobode lice čiji su inicijali S.M, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi zbog krivičnog djela teške krađe.
Ovo lice je kontrolisano na graničnom prelazu Rača prilikom izlaska iz BiH i predato je službenicima Sudske policije Bijeljina.

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik spriječili su krijumčarenje veće količine tekstilne robe, okvira za naočale i dioptrijskih stakala zaštićenih robnih marki.

Roba je juče otkrivena prilikom granične kontrole teretnog vozila, registarskih oznaka BiH, u graničnom pojasu na području Zvornika.

Vozilom je upravljalo lice čiji su inicijali Đ.K, državljanin BiH.

O događaju su obaviješteni BiH i Sud BiH, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Prema njihovim naredbama, pretreseni su vozilo, kuća i pomoćni objekti u vlasništvu lica čiji su inicijali G.K. koji se dovodi u vezu s krijumčarenjem robe.

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo na letu za Keln lišili su slobode lice čiji su inicijali N.R, za koga je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Sarajevu zbog krivičnog djela “napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti”.

Državljanin BiH predat je službenicima Sudske policije sudova u Kantonu Sarajevo.

Vezane objave