Booking.com

Zbog sniježnih padavina, vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, u višim predjelima i preko planinskih prevoja upozorava se na ugažen snijeg na kolovozu, posebno na dionicama prema Stričićima, Кneževo – Кotor Varoš i Galmoč – Mlinište.

“Zbog učestalih odrona kamenja i zemlje u usjecima i pored kamenih kosina, skrećemo pažnju na oprezniju i sporiju vožnju, posebno na putnom pravcu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje, gdje putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila obustavljen. Na putevima na kojima se izvode radovi, obavezno je poštovanje privremene saobraćajne signalizacije”, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Saobraćaj je zbog klizišta odvija jednom saobraćanom takom naizmjenično na regionalnom putu Mrakovica – Gradiška, dionica Mrakovica-Podgradci, i na dionici Кozarac-Mrakovica zbog odrona saobraćaj se takođe odvija naizmjenično, jednom trakom.Zbog novih sniježnih padavina je obustavljen saobraćaj za teretna vozila na dionici Drvar-Bosanski Petrovac, dok putnička vozila saobraćaju otežano.

Ugaženog snijega na kolovozu ima u ostalim višim predjelima a izdvajamo putne pravce: Izačić-Bihać-Bosanski Petrovac, -Кupres-Šuica. Na svim dionicama savjetujemo oprezniju vožnju, prilagođenu trenutnim i stanju na putevima, navode iz Auto – moto saveza RS.

Vezane objave