Booking.com

Vlajko J. (43) iz okoline Pančeva koji je osumnjičen da je svoju kćerku (17) primorao na polni odnos, pa to snimao telefonom i slao prijateljima, saslušan je pred Višim javnim tužilaštvom u Pančevu, poslije čega mu je određen do 30 dana zbog sumnje da će ponoviti djelo, ali i uticati na kćerku koja tek da bude ispitana.

On je uhapšen juče, nakon što su mještani prijavili da im je sa njegovog Fejsbuk naloga stigao snimak na kome se vidi da on ima seks sa maloljetnom kćerkom.

Kako smo saznali, slučaj je najpre bio u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, da bi danas bio prebačen u Više javno tužilaštvo u tom gradu gdje je saslušan i određen mu je .

– On se sumnjiči za obljubu zloupotrebom položaja i iskorišćavanje maloljetnog lica za pornografiju. Za ova djela zaprećene su kazne od godinu do 10 zatvora, odnosno 6 mjeseci do pet zatvora. V.J. se na teret stavlja da je tokom aprila u svojoj kući naveo na obljubu kćerku, što je snimao mobilnim telefonom, ali i napravio tri fotografije na kojima je malolketnica naga i podijelio to drugima preko više naloga na jednoj društvenoj mreži. Sudija za prethodni postupak Višeg suda mu je odredio kako ne bi omeo postupak uticajem na kćerku, ali i zbog sumnje da bi on boravkom na slobodi u kratkom periodu ponovio krivično djelo, imajući u vidu da se radi o ranije osuđivanom licu – saopštilo je pančevačko VJT, prenosi Kurir.

Vezane objave