Odbojkašica Ivana Plećić i karatista Nikola Poluga proglašeni su za najbolje sportiste opštine Višegrad u prethodnoj sezoni.

Opština Višegrad proglasila je najbolje u sportu za prethodnu godinu, a čast da budu najbolji pripala je Ivani Plećić i Nikoli Polugi. Ivana se sa OK „He na Drini“ vratila u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i tu su zabilježeni odlični rezultati, a Nikola je osvojio prvenstvo Republike Srpske, i predstavljao na Balkanskom prvenstvu i Svjetskom prvenstvu. Kao kruna svega toga proglašen je za petog najboleg sportistu Republike Srpske, a njegov trener Nenad Lekanić proglašen je za trenera godine u Višegradu.

Спортисткиња године: Ивана Плећић капитен ОК "ХЕ на Дрини" Вишеград.
Спортиста године: Никола Полуга из Karate Klub- Visegrad. by Visegrad24.info – Grad Višegrad

Posted by Visegrad24.info – Grad Višegrad on 11. Maj 2017


Najbolji trener omladinskih selekcija je Nikola Tripković iz Rukometnog kluba „Višegrad“, odakle dolazi i najbolji sportski radnik Čedomir Guzina. Najbolji ženski klub je OK „He na Drini“, a najbolji muški Karate klub „Drina“, dok su za najperspektivnije sportiste proglašeni Jelena Rađen (VK „Jedrina“), Marko Šušnjar (FK „ He“), Mihailo Nešković („KK Varda He“), Nađa Vučićević (OK „He na Drini“), Magdalena Ćirković (KK „Drina“), Vuk Šijaković (RK „Višegrad) i Filip Cuca (Škola fudbala „Bambi Soko“).

Za sponozora godine proglašena je ZP „Hidroelektrane na Drini“ a.d. Višegrad.

Vezane objave