20 R2

„Policijskoj stanici Srbac večeras oko 19.35 prijavljeno je da su pronađena dva beživotna tijela“, rekli su u PU Gradiška.

– PS Srbac zaprimila je prijavu da su u Razboju Lijevčanskom pronađena dva tijela. U toku je uviđaj, kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci, nakon čega će biti poznato više informacija – navode u PU Gradiška.

Prema nezvaničnim informacijama, koje prenose mediji radi se o 20-godišnjoj djevojci s područja opštine Gradiška i 24-godišnjem mladiću iz Razboja.

Prve informacije s terena ukazuju da je mladić na svirep način ubio djevojku, a potom je izvršio samoubistvo.

Prema prvim informacijama radi se o Đurici T. (23) iz Razboja koju je večeras je na brutalan način nožem ubio M.B. iz Trošelja kod Nove Topole, a potom je učinio samoubistvo vješanjem.

Mještani Razboja pričaju da se zločin odigrao u vikendici koju je koristila porodica od mladića. Navodno je 24-godišnjak djevojku doveo u vikendicu, gdje ju je maltretirao i ubio. Potom je pozvao članove svoje porodice i saopćio im šta je učinio, navodeći da će se ubiti. Oni su odmah otišli do vikendice, ali je već bilo kasno i zatekli su dva tijela.

Uviđaj je u toku, nakon ćega će biti poznato više detalja ove tragedije.

(BN/Avaz)

Vezane objave