Granica Prelaz Vardiste Rekonstrukcija1 Foto Uio Ras Srbija
Booking.com

Na većini puteva u RS saobraćaj se odvija nesmetano, uz povoljne uslove za vožnju.Zastoja i posebnih ograničenja nema, osim na dionicama na kojima se izvode radovi i privremena signalizacija reguliše saobraćaj.Odroni su mogući na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina. Vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju.

Lica koja ulaze u Republiku Srpsku, Bosnu i Hercegovinu od (21.05.2020.) sa pasošem, više ne podliježu mjeri izolacije u kućnoj sredini, niti su obavezni da imaju negativan PCR test.

Ulazak u nije dozvoljen stranim državljanima, a izuzetak su osobe s boravkom u , lica kojima je potrebno liječenje, te lica koje su u tranzitu kroz bez zadržavanja.

Srbija je otvorila svoje granične prelaze i za putnički i robni saobraćaj bez neophodnog testa na koronavirus i dozvole komisije.

Imajući u vidu ogromne napore koje medicinski radnici u Republici Srpskoj svakog ulažu da pomognu svim oboljelima uprkos opasnosti od virusa, Auto-moto savez Republike Srpske (AMS RS) donio je odluku da pruži uslugu prevoza vozila zdravstvenih radnika Srpske koji ostanu u kvaru ili im zatreba druga vrsta pomoći na putu na teritoriji Republike Srpske i .

Vezane objave