323875 Av F
Booking.com

Od sutra u 10h na snagu stupa nova mera Vlade u okviru koje se zabranjuje izlaženje napolje licima starijim od 65 , ali svima drugima posle 20h

– Doneli smo nepopularne odluke, ali one će značiti zaštitu života ljudi. Od sutra ujutru u 10 časova u svim urbanim sredinama, apsolutno je zabranjen izlazak na svim starijim licima od 65 , u seoskim sredinama preko 70 . Ovo uvodimo jer mnogi nisu poslušali naš savet. Otvorićemo supermarkete nedeljom ujutru između četiri i sedam časova, samo za penzionere, da mogu da obezbede sve što im je potrebno. Obezbedićemo i maske – je Vučić.

Takođe, predsednik je saopštio još jednu meru.

– Od sutra od 20 časova do 5 časova ujutru uvodi se zabrana svim licima, niko ne može da bude na ulici, osim nadležnih organa i onih koji imaju radnu obavezu, dakle rade treću smenu – je predsednik Srbije i istakao uredbu koja se odnosi na majke dece do 12 .

– Do pre tri dana vođena je bezobzirna kampanja protiv nas što šaljemo decu u škole, a sada je krenula drugačija kampanja, ko će da čuva decu. Mi smo to znali i bili smo spremni. Zato smo doneli odluku da majke dece ispod 12 imaju punu platu i mogu da čuvaju svoju decu, bez ikakvih posledica – naglasio je Vučić.

Vezane objave