BEOGRAD – Ocu i ćerki iz Dimitrovgrada, Momčilu i Slađani Vidanović, koji su do sada preživljavali od 12.000 dinara mesečne penzije, sreća se osmehnula kada su izvukli glavnu premiju od 4,1 milion dinara na lutriji.Njih dvoje su do sada živeli u trošnoj kući u Dimitrovgradu, a od 12.000 dinara penzije nisu mogli da pokriju ni osnovne troškove.”Nismo imali ni kupatilo, penzija je mala, a i ćerki da može negde da ode”, je otac dobitnice Momčilo Vidanović. On decenijama, kaže, igra i loto i bingo i sada, kada se njegovoj ćerki sreća osmehnula, sve se isplatilo.

Slađana je 28. aprila kupila bingo listić, a ispostavilo se da je baš on dobitni. Zahvaljujući njenom srećnom dobitku od 4.121.556,80 dinara, Vidanovići će sada imati i pristojno mesto za život, jer će uložiti u izgadnju nove kuće na istom mestu gde su i do sada živeli.”Ne mogu da opišem kako sam se osećala, zaista ne mogu, ali bila je sreća, želim da izgradim novu kuću u dvorištu ili da možda kupim neku”, rekla je srećna dobitnica.

Da je Slađanin listić zaista dobitni, potvrdila je njena prodavačica, koja je kao i sve komšije iz Dimitrovgrada rekla da je otišao u prave ruke. Slađana je sa ocem danas došla u Beograd, u Državnu lutriju Srbije, a je i zvanično prepisan na njeno ime.

Vezane objave