Dvadeset autobusa Kolašin prevoza iz Kosovske Mitrovice krenuće danas su oko 14 čaosva došli u Republiku Srpsku grad Višegrad.

Najbolji učenici i njihovi pratioci dolaze sa čitavog Kosova i Metohije, iz Kosovske Mitrovice, Zvečana, Leposavića, Zubinog Potoka, Vučitrna, Srbice, Goraždevca, Kline, Osojana, Hoče, Orahovca, Prizrena, Gračanice, Lipljana, Štrpca, Kosovske Kamenice, Novog Brda, Vitine, Obilića i Kosova Polja.

Naša srpska deca Sa

Publiée par Visegrad24.info sur Dimanche 16 juin 2019

Podršku ovom projektu dalo je i Ministarstvo bezbednosti i Savet ministara odobrenjem ulaska i boravka sedam dana u i RS pod posebnim uslovima.

Dolazak autobusa U Višegrad sa Kosova

Dolazak autobusa U sa Kosova

Publiée par Visegrad24.info sur Dimanche 16 juin 2019

Posle svečanog dočeka, deca i mladi su upućeni svojim domaćinima širom Republike Srpske, gde će oko 900 najboljih učenika provesti sedam dana kod svojih vršnjaka i njihovih porodica.

Ministarstvo prosvete i kulture Republike Srpske obradovali su svu decu i mlade sa KiM poklonima koji su im uručili na centralnom dočeku u Višegradu.

Iz Odbora poručuju da deci i mladima sa KiM žele da provedu nezaboravnih sedam dana slobode, prijateljstva i ugodnog boravka u Republici Srpskoj.

Vezane objave