Granica Prelaz Vardiste Rekonstrukcija1 Foto Uio Ras Srbija
Booking.com

Na GP Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz . Na ostalim GP zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Zbog predostrožnosti od širenja koronavirusa, na svim graničnim prelazima Bosne i Hercegovine pojačana je kontrola putnika i robe, te su tokom dana moguća duža čekanja na prelazak . Državljani Bosne i Hercegovine koji uđu na područje Republike Hrvatske moraju 14 dana boraviti u izolaciji ukoliko ne namjeravaju nastaviti svoje putovanje u druge zemlje.

Od strane Granične policije Crne Gore, zatvoreni su granični prelazi Hum-Šćepan Polje i Vitine-Šule. Zbog radova na izgradnji novog graničnog prelaza obustavljen je saobraćaj na graničnom prelazu Deleuša-Vraćenovići. Iz sigurnosnih razloga obustavljen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na saobraćajnicama prema i od mosta graničnog prelaza Brčko-Gunja.

Za saobraćaj su zatvoreni granični prelazi za pogranični saobraćaj Mali Zvornik (na području granični prelaz Zvornik), u nadležnosti Jedinice granične policije Zvornik, granični prelaz za pogranični saobraćaj Priboj (na području graničnog prelaza Mokronozi) i Most u Carevu Polju (na području , prema Sporazumu, u sastavu graničnog prelaza Uvac), u nadležnosti Jedinice granične policije , te granični prelaz za pogranični saobraćaj Jamena – skelski granični prelaz (na području granični prelaz Donje Crnjelovo) u nadležnosti Jedinice granične policije .

Vezane objave