1925405 Img 20190723 144021 Ls
Booking.com

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 10.30, u selu Mrsać na takozvanom starom putu Kraljevo-Čačak, srećom nije bilo nastradalih, ali je povređeno šest i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kako se pretpostavlja, ovaj karambol se dogodio kada je „folksvagen šaran“ požeške registracije, krećući se iz prvca Čačka prema Kraljevu, iznenada i naglo pokušao da skrene u levo na sporedni, lokalni put i tako snažno udario u „folksvagen turan“ kraljevačke registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca. Ne mogavši nikako da ih izbegne, u sudarene automobile je udario „seat“ kraljevačke registracije koji se kretao sporednom saobraćajnicom.

Ovom prilikom povređen je stariji bračni par iz Požege, kao i bračni par sa dvoje dece iz „folksvagena“ kraljevačke registracije. Svi povređeni preveženi su sanitetskim vozilima u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti i ne nalaze se u životnoj opasnosti.

– Najvažnije je da su deca dobro, praktično nepovređena, ali su prilično uplašena. Dobro je i to što su svi u „folksvagenu“ koji je vozio moj brat bili vezani sigurnosnim pojasom, inače bi od siline udarca poizletali napolje, a posledice bi verovatno bile strašne – je za Novosti brat vozača „folksvagen turana“ koji je bio na mestu udesa.

Zbog sudara i uviđaja saobraćaj se na ovoj deonici starog puta Kraljevo-Čačak jedno odvijao naizmenično.

Kurir.rs/Tanjug

Vezane objave