Par Kisa Sreća 700x423
Booking.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti pretežno oblačno i vjetrovito vrijeme, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a najviša dnevna temperatura vazduha biće 28 stepeni Celzijusovih. Jutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno i vjetrovito, sa slabom kišom na zapadu, jugozapadu i jugu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom doći će do naoblačenje od juga, jugozapada i zapada prema centralnom pojasu, a zatim sjeveru i sjeveroistoku, što će u pojedinim dijelovim prouzrokovati pljuskove i grmljavinu, lokalno i obilnije padavine.

U poslijepodnevnim i večernjim časovima zona padavina će se proširiti na većinu predjela, dajući kišu i pljuskove, praćene grmljavinom.

Dnevna temperatura vazduha biće od 21 do 26 stepeni, na sjeveroistoku i do 28 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će biti umjerene jačine, južnog smjera, povremeno sa jakim udarima juga, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena danas u 14.00 časova: Bjelašnica 10 stepeni Celzijusovih, Čemerno 17, Han Pijesak, Kalinovik, i Livno 18, Gacko 19, Nevesinje i Bugojno 22, Bileća 23, 24, , Šipovo, Zvornik, Gradačac, Grude i Sanski Most 25, Ribnik, Rudo, Višegrad, Jajce, Sarajevo i Tuzla 26, Srbac, , Bijeljina, Bihać, Neum, Stolac i Zenica 27, , Banjaluka i Mostar 28 stepeni Celzijusovih.

Vezane objave