Na magistralnom putu Rudo-Brodar u mjestu Sokolovići, opština Rudo, 25.07.2020.godina, oko 15,55 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je suvozač zadobio teže tjelesne povrede.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je vozilo „Opel Astra“ kojim je upravljao devetnaestogidišnji S.V. iz Rudog, koji je zadobio lake tjelesne povrede, dok je maloljetni suvozač zadobila teške tjelesne povrede. Do saobraćajne nezgode je došlo tako što je vozač izgubio kontrolu nad vozilom, usled neprilagođene brzine uslovima i stanju puta, te se prevrnuo više puta sa istim.

Povređena lica su sanitetskim vozilom prebačena na liječenje i medicinsko zbrinjavanje u Opštu bolnicu u Priboj, R.Srbija.

Uviđaj su izvršili policijski službenici , a o svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ove saobraćajne nezgode.

Apelujemo na vozače da prilagode brzinu kretanja vozila uslovima i stanju puta te da poštuju saobraćajnu signalizaciju i na taj , sve u cilju zaštite svoga života kao i drugih učesnika u saobraćaju.

Vezane objave