On sam sebe naziva “najpoznatijim donorom sperme na svetu” – Kajl Gordi ima 27 godina, dolazi iz Los Anđelesa te je otac čak 18-ero dece širom Sjedinjenih Američkih Država, a još ih je petoro na putu!

Sva su deca rođena u poslednje četiri godine, a nedavno je priznao da je jedna majka u strahu da bi se njegova deca slučajno mogla susresti, što bi moglo dovesti do problematičnih odnosa.

Ipak, je kako se “incident” može izbeći te je ponudio da upozna roditelje sve svoje dece. U intervjuu, je da je otvorio privatnu Facebook grupu, s obzirom na to da mu se broj donacija povećao, a u nju će dodati sve žene kako bi mogle razmeniti fotografije dece da bi znale o kome se radi kad (ili ako) dođe do slučanoj susreta.

Kyle je imao i Facebook stranicu koja promoviše njegove “usluge”, ali je ona uklonjena. Daily Mail piše kako je da je dobijao stotinjak zahteva svaki mesec.

Izbor nije jednostavan pa svaki mesec odluči “pomoći” od dve do pet žena, nakon što mu one ispričaju vlastitu životnu priču. Takođe, je da ne mora svaka donacija biti “umetna”, već nudi i seks kao opciju… Ovakva usluga nije ilegalna, s obzirom na to da u zamenu za spermu ne dobija nikakav novac.

Prvi put se na ovakav potez odlučio u ranim dvadesetima, kad je shvatio da mu je dosadno u ljubavnim vezama. Njegov prvi “klijent” bio je bračni par koji danas ima dvoje djece od četiri godine i 14 mjeseci, oboje “zahvaljujući” Kyleovim donacijama.

Donirao je po različitim gradovima – Los Angelesu, San Franciscu, Coloradu i Texasu, a razmišljao je o tom da sa “uslugama” počne i preko okeana, na primer u Ujedinjenom Kraljevstvu: – Ako neko u Ujedinjenom Kraljevstvu želi moje usluge, rado ću doputovati. Otišao bih bilo gde ako je potrebno pomoći ženama. Iz ponude isključujem Severnu Koreju, kao i ratom zahvaćena područja.

Njegove klijentice imaju od 18 do 42 godine, a nije isključeno da mu se “vraćaju”. je da ne radi nikakvu diskriminaciju na temelju godina, ali uvek proveri finansijsko stanje, kako bi bio siguran da dete neće živeti u nemaštini. Takođe, kaže da mu klijentice moraju navesti dobar razlog zašto su odabrale njega, a ne odlazak u banku sperme.

Sebe je opisao kao osobu koja dolazi iz dobre porodice, a oba roditelja su visoko obrazovana – majka radi kao programerka, a otac kao advokat. Za banke sperme rekao je da su pomalo problematične jer ne prate potomke donora koji se “ponavljaju” pa tako može doći do incestuoznih odnosa, pa je rekao da tu on ima prednost – zahvaljujući Facebook grupama.

Tvrdi kako za njega nije klasična roditeljska uloga, ali oseća zadovoljstvo u činjenici što ipak ima decu. Voleo bih za dvadesetak godina napraviti veliki tulum za Dan očeva gdje će biti sva njegova biološka deca. Što se tiče njegovih roditelja, ne može se reći da su najsretniji s njegovim izborom – podržavaju ga, ali ga majka neprestano podseća kako to zapravo nisu njegova deca. – Sve u svemu, ne protive se jako. Moj brat zarađuje puno novca, a ja imam puno dece, rekao je Kyle.

Naveo je i koje ga osobine čine poželjnim donorom sperme: “Ne drogiram se, ne pušim, ne pijem alkohol i kafu. Jedem samo hranu koja je ‘dobra’ za spermu poput pšenice, smeđeg pirinča, voća i povrća”.

Tekst je izazvao brojne komentare, a ljudi su mu pisali kako je čudak, njegovo donorstvo nazivaju fetišem, a jedna osoba je napisala: – Njegovo razmišljanje je čudno, egoistično i isk reno. Kao da misli da poseduje tu decu.

Mnogi su mu komentarisali kako i nije neki lepotan, ali i da izbor njega kao donora mnogo govori o ukusu žena u Americi. Jedan je napisao: – Pitam se kako izgledaju ostali donori ako je Kyle najpopularniji.

Mnogi misle kako je sve to šala i ne mogu verovati da bi netko hteo imati njegove gene!

Vezane objave