Na stadionu Bara u Sokocu danas su svečano otvorene 56. MOSI „Sokolac 2019″.
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković otvorio je 56. MOSI. U ime domaćina prisutne je pozdravio predsjednik OO , načelnik Sokoca Milovan Bjelica.

Načelnik opštine Sokolac izrazio je zadovoljstvo što se ovogodišnji MOSI održava u Sokocu, jer kako je istakao, ova manifestacija je značajna za opštinu Sokolac, grad Istočno Sarajevo, Republiku Srpsku i BiH.
„Mi smo sve pripreme izvršili na vrijeme i i iznad svih očekivanja. mogu reći da su iza ovog projekta stali najznačajniji ljudi u Republici Srpskoj i u BiH. Posebno želim da naglasim da je ovo primjer dobre saradnje svih nivoa vlasti i u Republici Srpskoj i u BiH. Pokrovitelj ove manifestacije je Predsjedavajući Predsjedništva BiH ,srpski član Predsjedništva u gospodin Milorad dodik, kao i Vlada Republike Srpske na čelu sa gospodinom Viškovićem. Danas u Sokocu čestvuje 27 gradova iz Republike Srpske, FBiH, I Crne Gore“,istakao je Bjelica.
Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković koji je svečano i otvorio 56. MOSI „Sokolac 2019“. rekao je da je vlada prepoznala značaj ove manifestacije. „Ovdje će boraviti oko 2000 sportista i zadovoljstvo nam je što možemo ovu manifestaciji podržati. Vjerujem da će iz ovog Grada ponijeti najbolje utiske“, istakao je Višković

Među mnogobrojnim pokroviteljima ovu manifestaciju podržao je i grad Istočno Sarajevo, a gradonačelniku grada Istočno Nenadu Vukoviću je uručena Zlatna plaketa opštine Sokolac.
is-radio.com

Vezane objave