Oruzje Foto S Pasalic

Glavni Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Anica Vukadin izjavila je da svi dokazi i informacije kojima raspolažu ukazuju da je tužilac izvršio samoubistvo iz vatrenog oružja na balkonu stana u Višegradu.

“Prema naredbi dežurnog okružnog javnog tužioca, tijelo pokojnika je prevezeno u prostorije prosekture Miljevići, gdje će biti izvršena obdukcija. Dežurni okružni javni tužilac, u daljem postupku, narediće sva potrebna vještačenja s ciljem utvrđivanja relevantnih činjenica koje su dovele do ove tragedije”, navodi se u saopštenju iz Okružnog tužilaštva Istočno .
W873
Tijelo Ninkovića pronađeno je oko 7.00 časova na balkonu stana u Višegradu.

Policijskoj upravi jutros je prijavljeno da je lice čiji su inicijali D.N. izvršilo samoubistvo na balkonu stana u Ulici Kralja Petra Prvog u Višegradu, rečeno je Srni u ovoj upravi.

Iz Policijske uprave su naveli da su pripadnici Policijske stanice , odmah po prijavi, izašli na lice mjesta, gdje je izvršen uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo.

Motiv samoubistva za sada nije poznat. Dragan Ninković radio je u Okružnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, Područna kancelarija Višegrad.

Agencije


Samoubistvo u Višegradu

Related posts